Om os

Hej og velkommen til forsiden på mit fantastiske site. Jeg har startet det, fordi jeg er vild med at skrive og vild med musik, fest, farver og kendte. Jeg er ikke helt hundrede procent afklaret med, hvad det skal indeholde endnu, men indtil videre vil jeg bare dele nogle af alle de fantastiske, mærkelige og underholdende ting, som jeg finder på Internettet.

Jeg har valgt at dele sitet op, så du under ét menupunkt kan læse om de kendte og under et andet kan læse musiknyheder. Jeg er rimelig meget vild med sladder, og generelt synes jeg, at det er tyndt med danske ressourcer om emnet. Heldigvis findes der masser af engelske sider om de kendte, som jeg læser flittigt. Her kan man virkelig finde noget guf om musikere, skuespillere og andre kendte mennesker. Planen er, at jeg jævnligt vil lægge nye historier op, så andre kan få glæde af min gennemtrawling af nettets bedste kendissites.

Under musik vil jeg gøre lidt af det samme – bare med musik selvfølgelig. Jeg er en stor musikfan, og hører stort set hvad som helst. Jeg er dog ikke så meget til boybands eller country. Ellers spreder min musikinteresse sig over en bred pallette, og jeg kan især godt lide at læse om ældre musik. Som så mange andre har jeg en forkærlighed for musik fra min egen barndom og ungdom, og rammes altid af en vis nostalgi, når jeg hører hits, som jeg kan genkende fra TV-Shop reklamerne fra 1990’erne. Kan du huske dem? Gigantiske opsamlingscder i store boxsæt som man kunne bestille igennem tv’et. Smart var det, omend nok lidt outdatet nu om stunder.

På mit musiksite vil jeg dele nogle af disse skønne klassikere, men også dele nyheder og alt hvad jeg ellers synes er spændende. Det kan også være, at der kommer nogle anbefalinger engang imellem, jeg har nok en lille anmelder i maven.

Os er sådan set bare mig – en glad pige i slutningen af tyverne der har været vidt omkring på det danske Internet. Jeg har haft et par nicheblogs igennem tiden, men nu føler jeg mest for et sted, hvor jeg kan slå mig løs om lidt af hvert – selv om omdrejningspunktet bliver musik og kendte. Det er nok der min primære interesse er alligevel, så det er vel meget naturligt.

Om mig kan jeg ellers fortælle:

-          Jeg er vild med lakridsis

-          Min yndlingsårstid er efterår

-          Jeg er allergisk over for gulerødder

-          Jeg har en hamster der hedder Pia

-          Foie Gras er min livret (lidt fin på den har man vel lov at være)

-          Jeg ønsker mig et lille hus i et træ

-          Jeg er bange for mørke villaveje og store hunde

Nu har du vist sådan nogenlunde styr på det vigtigste omkring undertegnede – skulle der mod forventning alligevel opstå spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at smide en mail. Jeg skal nok svare efter bedste evne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a reply