Bedste navne til kendispar

Selv som Se og Hørs beskidte metoder efterhånden ser dagens lys, har de stadig intet på tabloidpressen i Hollywood, som er notorisk for sin skamløse, kompromisløse og helt-uden-moral jagt på de bedste historier. Men det skal selvfølgelig ikke være ren elendighed alt sammen, og af og til viser de sig da også fra en lidt mere charmerende side. F.eks. når de finder på mere eller mindre obskure navne for kendispar. Vi kigger på de sødeste, mærkeligste og mest berømte herunder.

Tomkat
Da Tom Cruise hoppede i Oprahs sofa og erklærede sig endeløse forelskelse i Katie Holmes, så fremtiden lys ud. Siden fulgte utallige rygter om Toms vilde Scientology-regler og generelle dominerende nedtursopførsel over for Katie, og efter skilsmissen er blevet en realitet, ser hun da også noget mere glad ud igen.

tomkat

Speidi
Spencer Pratt og Heidi Montag er vel den amerikanske pendant til Amalie og Peter – sjældent har et realitypar været så meget ude på et overdrev. De seneste år er de røget lidt ud i glemslen, men deres fantastisk morsomme parnavn glemmer vi ikke.

Cedars-Sinai's Annual "Road To A Cure" Gala

Robsten
Robsten, åh Robsten. Mangt et pigehjerte brast, da det blev konfirmeret, at de to Twillight-stjerner også udgjorde et par i virkeligheden – siden ødelagde Kristen det hele ved at på helt uforståelig vis have en affære. Stakkels Rob, og så vidt vides er Robsten endegyldigt off.

robsten

Brangelina
Det første par på vores liste, som er still going strong! Og med 6 børn, inkl. 3 adopterede er der tale om et af de mest etablerede par i Hollywood. Selv folk der oprindeligt var på Team Jennifer må efterhånden have overgivet sig til Brangelina, som ser ud til at have fundet kærligheden for good.

Brad Pitt, Angelina Jolie

Bennifer
Endnu et af Hollywoods mere veletablerede par, der har tre børn sammen. Som et lille kuriosum har Ben Affleck før mødet med Jennifer Garner udfyldt rollen som den ene halvdel af en anden Bennifer-konstruktion. Han var nemlig i nogle år i et parforhold med Jennifer Lopez.

bennifer

Kimye
Et af de nyere par på stjernehimlen og verdensmestre i skamløs selvpromovering og over the top livsstil. Love them or loathe them, Kanye og Kim er ikke til at komme uden om.

Kanye West, Kim Kardashian

Billary
Det er ikke kun i underholdningsindustrien, at ikoniske par får fællesnavne – USA’s vel mest kendte politikerpar kan også være med. All hail Billary!

Former President Clinton embraces wife Hillary before speaking at Democratic National Convention

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a reply