Mest populære serier i USA lige nu

Er du også en af de mange, der har fundet ud af, at hvis man skal se fiktion af tårnhøj kvalitet, så skal man skele mod tv-skærmen snarere end det store lærred? Hvis du er endnu en af de mange tv-serie-junkier out there, guider vi dig herunder til de tv-serier, som du skal holde øje med i 2014.

Hvilke tv-serier skal du se i 2014?

Måske er du allerede i gang med HBO’s stort anlagte historiske dramaserier om vikinger – hvis ikke, er der ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i det så hurtigt som muligt. Vikings er måske DEN mest hypede tv-serie i USA i 2013, og som sædvanlig er der god grund til hypen.

Hvis du ikke er til det storladne historiske drama, er en anden mulighed med dansk islæt den utraditionelle og meget makabre Hannibal, der følger Hannibal Lector, før han blev fængslet og kendt som morderisk kannibal. Han spilles af selveste dansk skuespils grand old mand, Mads Mikkelsen, og serien er en kæmpe succes i USA, og er også blevet vist på dansk tv. Anden sæson kommer i 2014.

En anden mulighed, der er at finde på dansk tv pt., er spændingsserien The Blacklist, hvis komplekse plot  tager udgangspunkt i en af USA’s mest eftersøgte mænd, der pludselig melder sig selv.

Et sidste bud i den lidt mere lette ende er Netflix’s egen produktion Orange Is the New Black, hvis anden sæson får premiere i midten af Juni. Her kan vi igen følge den pæne overklassepige Piper, når hun ender i fængsel for en gammel narkoforteelse, og må sande, at det er skik følge eller land fly, hvis man vil klare sig bag tremmerne.

 

Sulten efter mere?

Hvis du er sulten efter flere gode amerikanske tv-serier, og hvis du vil følge med, når de nye sæson kommer på dansk tv, kan du se tv-serier med Yousee – Yousee lader dig selv sammensætte dine kanaler, så du kan få alle de kanaler, der viser lige de serier, som du gerne vil se.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a reply