Har du hørt det nye Eminem Album – Marshall Mathers LP II?

Eminem er for cool. Men er han for cool til at komme og spille i Europa? Jeg har kunnet læse mig frem til at der er planlagt koncerter i NZ, AUS og ZA, men det er VIRKELIGT LANGT at rejse for en koncert… Er der nogle der har hørt rygter om at han skulle komme til Europa? Det ku’ være SÅ fedt!!

Jeg har fundet hele hans nye album som én samlet fil på Youtube, og jeg deler linket med Jer her:

Det er virkelig fedt! Man skal lige høre det et par gange, men så synes jeg bare at det sidder der, og man har lyst til at høre det igen og igen.

Når nu det skal være så vanskeligt at komme til at se ham i virkeligheden, så har jeg fundet et godt udvalg af fede plakater som helt sikkert skal op på min væg. Hvis der er nogle af jer der synes at Slim Shady er lige så awesome som jeg synes og gerne vil have ham op at hænge på væggen, så tjek sortimentet ud her:

Eminem 8 Mile

Hvis du bare er vil med Eminem og gerne vil holde dig opdateret på nye videoer, interviews og lignende, så Like ”Eminem til Danmark” på facebook, der kommer løbende interessant nyt for Eminem fans i DK.

Sometimes I feel like rap music is almost the key to stopping racism.

-Eminem

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a reply