De største kendis skandaler igennem tiden

Du husker sikkert Vanessa Hudgens nøgenfoto til Zac Efron, der pludselig havnede over alt på internettet, eller Chris Browns tæsk til Rihanna umiddelbart før de amerikanske Grammys – de rige og berømte er mindst lige så gode til at opføre sig uhensigtsmæssigt som alle os andre. Og når de gør det, er medierne og bloggerne og de sociale medier super gode til at sprede nyhederne med os andre. Nedenfor følger en ganske hjemmebrygget top 7 over nogle af de største kendishistorier igennem tiden.

kate moss kokain

Kate Moss og kokainen

I 2005 kunne the Daily Mirror vise et billede på deres forside af en Kate Moss der tilsyneladende var i gang med at sniffe kokain. Hun var på daværende tidspunkt på sin karrieres højdepunkt og mistede vigtige jobs med bl.a. H&M og Chanel. Siden har hun offentligt undskyldt, været i rehab og har en godt kørende karriere – de fleste har nok glemt hendes lille kokainskandale, men i midten af 00’erne var den altså det sygeste gossip.

 

 

Actor Rob Lowe Leaning on a Table

Rob Lowe – Trussetyv og Sex tape pionér

I 1988 hev daværende teenageidol Rob Lowe to unge piger med hjem på sit hotelværelse og filmede hele seancen – som det er med den slags film og billeder, blev det selvfølgelig lækket og sladderpressen gik bersærk. Siden er den slags filmbidder fra kendisser blevet noget mere hverdagskost. Den ene pige var kun 16 og hendes mor lagde sag an mod Rob Low – sagen kom dog aldrig i retten.

 

 

brangelina

Brangelina og Jennifer Aniston

Da Brad Pitt og Jennifer Aniston blev gift var det den symbolske union mellem tv og film – det store lærreds største mandlige sexsymbol lad sig gifte med tv-hitserien Venners Jennifer Aniston, americas sweetheart. Alt var tilsyneladende godt, til Brad Pitt i 2004 spillede over for Angelina Jolie i Mr & Mrs Smith. Kort efter blev skilsmissen til Jennifer Aniston annonceret, og affæren har resulteret i et helt fodboldhold af unger mellem Brad og Angelina – imens er vi mange, der stadig er på Team Jennifer.

 

 

woody allen og hans steddatter

Woody Allens kæreste/adoptivdatter

Woody Allen og Mia Farrow havde dannet par i mange år og adopteret en hel række børn, da de i 1992 gik fra hinanden, fordi den 56-årige Allen havde forelsket sig i den 21-årige adoptivdatter Soon-Yi. Hele kendisverdenen var i chok, men Woody Allen var tilsyneladende upåvirket og både forholdet til Soon-Yi og karrieren lever stadig i bedste velgående nu 20 år senere.

 

 

michael jackson blanket altan

Michael Jacksons dinglende altanbaby

Michael Jackson var på ferie i Berlin, og da skrigende og hujende fans stod foran hotelværelset, besluttede Jackson at fremvise din baby på en lidt uhensigtsmæssig måde – med et tæppe over ansigtet holdt Jackson den spjættende baby ud over altanen til stor bestyrtelse for mange. Der skete ikke noget, men Kongen af Pops forældreevner var igen til diskussion.

 

 

mel gibson fuld

Mel Gibsons drukture og rants

Alle elskede Mel Gibson. Indtil han drak sig ekstremt fuld, kørte spritkørsel, overfusede politifolk og slog sig løs med racistiske udtalelser, homofobiske tilråb og generelt hadefuld og ubehagelig opførsel. Gibson har siden været lagt på is af Hollywood og imaget som svigermors drøm er long gone.

 

 

 

tiger woods skandale

Tiger Woods og golfkøllen

I starten forløb det, at Tiger Woods var kørt galt på sin grund. Siden kom det frem, at skaderne på bilen skyldtes en golfkølle – en golfkølle som hans svenske hustru havde hamret ind i forruden i fuld kraft som en reaktion på de billeder og smser hun havde fundet på hans telefon. Woods kørte et image som familiefar og professionel med moralen i orden, men pludselig væltede skeletterne ud af skabet og den ene prostituerede og pornomodel efter den anden stod frem og fortalte om sex-eskapaderne med Woods. Sjovt nok valgte hans kone efterfølgende at forlade ham.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a reply