Stjerner og plastikkirurgi – de mest opererede kendisser

Penge og fame er ikke ensbetydende med god dømmekraft, og selv for Hollywoodstjernene kan det være svært at vurdere, hvor langt man skal gå i jagten på evig ungdom. Tilsyneladende. Tjek selv de dårligst opererede celebrities nedenfor.

pamela anderson plastikkirurgiPamela Anderson er kendt for sine store bryster, som har fået en del hjælp af dygtige plastikkirurger. De seneste år er hun dog også begyndt at se mere og mere opereret ud i ansigtet, og den engang så smukke pige er nu næsten uigenkendelig.

 

 

 

mickey rourke kosmetiske operationerMickey Rourke er en af de mest berømte plastikkirurgiske katastrofer og han indrømmer selv at have fået omfattende kosmetiske operationer, der har efterladt hans ansigt decideret ødelagt. Pudsigt nok har hans bizarre udseende skabt ham et uventet comeback, og han castet nu til noget andre roller, end da han var en ung heartthrob.

 

 

 

Lil-Kim-før og efterLil’ Kim har ændret meget mere end sin bh-størrelse i løbet af årene, og de seneste år har næseoperationer og kindimplantater gjort hende nærmest uigenkendelig.

 

 

 

roan river plastikkirurgiJoan Rivers lægger ikke skjul på, at hun har fået mere end en smule hjælp fra plastikkirurgerne. Faktisk omtaler hun det selv som hundredevis af indgreb, og hendes ansigt kan da heller ikke skjule det faktum, at der er blevet strammet, filet og injiceret godt rundt omkring.

 

 

 

melanie griffith før og efterMelanie Griffiths karriere er ikke, hvad den har været, og mange omtaler hendes extensive brug af plastikkirurgi som en af årsagerne. Den engang så naturligt kønne kvinde, har i dag unaturligt stram hud og misformede, ekstremt store læber. Rygtet går, at hun har gjort det i et desperat forsøg på at holde på sin yngre mand, Antonio Banderas.

 

 

 

Donatella-Versace-opereretDet er ikke nogen hemmelighed, at Donatella Versace har fået lavet lidt arbejde i løbet af årene. Designeren, som selv siger, at hun de sidste år kun har fået botox, hævder også, at det er sund mad, tonsvis af creme og skønhedsbehandlinger, der holder hende ung. Liiiidt mere end det har det nu nok krævet, hvis Donatella skal være helt ærlig.

 

 

 

lindsay-lohan-plastikkirurgiLindsay Lohan ser efterhånden mange år ældre ud, end hun er. Og der er ingen tvivl om, at hendes usunde livsstil og voldsomme festeri har en del af skylden. Men der er også sket noget mærkeligt med hendes ansigt, og plastikkirurger er ikke i tvivl. Puffy kinder og store fiskelæber er ikke noget, som man selv kan gro over night.

 

 

 

 

jocelyn wildenstein operationerJocelyn Wildenstein er nok den mest berømte af alle plastikkirurgiske katastofer. Hun er hvad lægerne betegner som afhængig af plastikkirurgi, og den amerikanske socialite kendes også som “the cat woman” pg.a. de overdrevne og katteagtige ansigtstræk, som de alt for mange operationer har været skyld i.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/6 (11 votes cast)
Stjerner og plastikkirurgi - de mest opererede kendisser, 4.4 out of 6 based on 11 ratings

Leave a reply