Stjernernes vilde vægttab

Ingen kan som de rige og berømte gå fra flæsket sofakartoffel til lækker fitnessdronning på rekordtid, og findes der egentlig noget bedre, end dramatiske før-og-efter-billeder af kendte mennesker vægttab? Næppe! Here goes:

Janet jackson vægttabJanet Jackson er notorisk for sin evigt svingende vægt, og bevæger sig gerne fra kraftigt buttet til åleslank fitnessdronning i løbet af ganske få måneder – hvilket har fået eksperter til at tale om alt fra operationer til spiseforstyrrelser. Uanset hendes metode, er der ingen tvivl om, at Janet Jackson er en af Hollywoods eksperter, når det kommer til at smide flommen på rekordtid.

 

 

 

 

jennifer-hudson-før og efterDa Jennifer Hudson var med i American Idol, havde hun mere end rigeligt på sidebenene. Siden blev hun en kæmpe stjerne og vandt både en Grammy og en Oscar. Hendes dramatiske vægttab var på alles læber i 2010, og hun har siden formået at holde vægten af. Hun er desuden blevet talskvinde for Weight Watchers.

oprah-winfrey-yoyo-vægtNår det kommer til sladderartikler om vægttab og vægtøgninger, kan ingen battle Oprah Winfrey. Hendes vægt har svinget dramatisk igennem hendes karriere, og hun lægger ikke selv skjul på, at vægten er hendes livslange kamp. I 2010 annoncerede hun i sit talkshow, at hun aldrig igen ville gå på diæt, og siden har hendes vægt været mere stabil.

 

 

 

Drew-Carrey-tyndereDrew Carry er kendt fra hans sitcom af samme navn, og den populære komiker har altid haft en del ekstra på sidebenene. Da hans vægt blev et helbredsproblem, og hans læge rådede ham til at tabe sig, gik han næsten 40 kg. ned i vægt, og kunne som en bonus droppe den medicin, der ellers var nødvendig for hans diabetes 2.

 

 

 

kelly-osbourne-vægttabMange kender Kelly Osborne som Osborne-familiens fedladne og oprørske teenagedatter – siden er hun blevet voksen, og da hun deltog i den amerikanske pendant til Vild med Dans, var den hårde træning medvirkende til, at hun tabte mere end 20 kg. Siden har hun bl.a. været på forsiden af “Shape”, hvor hun har fortalt om sit vilde vægttab og nye lækre krop.

 

 

 

Perez-Hilton-vægttabPerez Hilton, den selvudnævnte “Queen of all Media” var mere end en smule buttet, da han første gang ramte spotlightet. Siden har han været på en lang rejse mod et sundere liv og har i løbet af mere end 3 år tabt mere end 30 kg og har fremvist sin nye fitnesskrop bl.a. på hans blog. Sund mad og hård træning er ifølge Perez Hilton vejen til sundt og varigt vægttab.

 

 

 

Ricki-Lake-vægttabDa Ricki Lake fik sit store gennembrud i hårspray, var hun en mere end almindeligt buttet teenager. Siden tabte hun sig dramatisk ved at, med egne ord, sulte sig selv. Hun har dog tilsyneladende fundet balancen, og holder i disse år en sund og naturlig vægt.

randy jackson vægttabRandy Jackson er kendt som den eneste tilbageværende af de oprindelige dommere i American Idol. Han er også kendt for at i mange år have båret rundt på alt for mange kilo. En gastrisk bypass kickstartede det imponerende vægttab, som Jackson holder ved lige med sund mad og motion, selv om han indrømmer, at det er en daglig kamp at holde sig fra alle hans usunde livretter.

dennis-knudsen-vægttabVores hjemlige stjerner kan også være med – Dennis Knudsen tabte sig 14 kilo og gennemførte en ironman – hård træning var vejen til hans vilde vægttab. Han siger selv, at alle kan tabe sig – det er udelukkende et spørgsmål om at træffe de rigtige valg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a reply